Производња млечних производа
У млекарској радионици ученици одељења III3 и II2 смера прерађивач млека, производили су разне производе.
Међу занимљивијим производима које су правили ученици другог разреда нашли су се смутији од вишње, банане, спанаћа, цвекле и поморанџе. Као основа за производњу коришћен је јогурт, а остали додаци су свеже воће и поврће, овсене пагуљице, мед и друго. Производе су радили ученици Драгана Николић, Игор Стевановић, Игор Мадић.
Ученици трећег разреда правили су поред стандардног качкаваља и роловани качкаваљ са чварцима, роловани качкаваљ са зачинским биљем - мајчином душицом и мирођијом и роловани качкаваљ са сувим грожђем. Такође ученици су правили пуњене зелене и црне маслине са белим сиром. Производе су радили ученици Ивона Ценев, Андрија Николић, Стефан Мијић, Андрија Матејић и Урош Џунић. Качкаваљ су паковали ученици Ђорђе Миљевић, Лука Цветковић и Лука Минић.
Са ученицима другог разреда на практичној настави била је професорка Драгана Јовановић, а са ученицима трећег разреда професорка Јелена Минић