У четвртак 12.12.2024. године на Институту за економику пољопривреде „Михајло Пупин“у Београду, а у склопу обележавања 75 година постојања ове институције, одржана је Међународна конференција под називом „Одржива пољопривреда и рурални развој“...
Поделом признања у хали 2 Београдског сајма, у недељу 8.12.2024. године, завршен је 18. Међународни сајам „Етно хране и пића“. У робној групи „ПРОИЗВОДИ ОД МЛЕКА“ наша школа награђена је признањем за квалитет овчијег качкаваља...
Млекарска школа у петак 01.11.2024. године обележава 79 година постојања и рада. Генерације младих млекара, пекара, месара, оператера, прехрамбених техничара је у овој институцији стицало основна знања из различитих области прехрамбене технологије. Многи од њих су данас успешни предузетници, професори …
Данас су у нашој школи подељена уверења о завршеној обуци из млекарства радницима млекаре Milkhouse из Ниша. Ова десетодневна обука рађена је у оквиру међународног пројекта „Europian excellencе in dairy learning“...
Данас је, у амфитеатру наше школе, одржано предавање на тему “Породица кроз векове - утицај образовања у измени породичног обрасца". Предавање је организовано у сарадњи са Центром за подршку локалној заједници “Моме”...
На овогодишњем XVIII Balkan cheese фестивалу одржаном 12. и 13. октобра у Београду наша школа се представила својим широким асортиманом производа, а нови производ „Пиротски екстра качкаваљ“ проглашен је за најбољи у категорији полутврди и тврди сир са зрењем...
Представници наше школе учествовали је у пројекту под називом “SwAl-CITIZENS-TOWN; Circular communities: Citizens’ and municipalities’ involvement” у граду Кортрајк у Белгији, …
У среду 25.9.2024. године је у Лесковцу одржано Регионално такмичење из области предузетништва „Пословни изазов“ уз учешће 115 средњошколаца из 30 средњих школа са југоистока Србије. Тим у којем је била и ученица наше школе Вера Величковић освојио је прво место...