Подела награда најуспешнијим ученицима наше школе

Данас је у нашој школи уприличена је додела диплома и сведочанстава матурантима наше школе. У присуству ученика и наставника награђени су најуспешнији ученици, освајачи бројних награда на такмичењима и смотрама у земљи и иностранстству.

Окупљенима у амфитеатру наше школе најпре се обратио директор Ненад Ђорђевић који је замолио да минутом ћутања буде одата почаст трагично настрадалој ученици Анђели Манчић, која је била део ове генерације, а трагично је изгубила живот 2021. године. Након тога директор је изразио задовољство што је имао прилику да сарађује и буде део одрастања овако квалитетне генерације матураната, која је и у најтежим тренуцима школовања, током пандемије корона вирусом, показала зрелост и способност прилагођавања ситуацији. Генерација која је поред редовних обавеза у школи била изразито активна и у ваннаставним активностима. Још једна генерација у низу која је уградила део себе у нашу школу и која ће са поносом истицати име школе. Директор им је пожелео пуно среће у даљем школовању, запошљавању и животу и рекао је да су врата Млекарске школе увек отворена за бивше ученике, јер како каже: “Млекарска школа се не завршава. Она се заувек носи у срцу.“

Након тога подељене су и награде ученику генерације, ученицима струке и ученицима који су показали завидне резултате на различитим пољима школовања.

Епитет ученика генерације понела је Катарина Јовановић, ученица образовног профила прехрамбени техничар. Ученик струке образовног профила прехрамбени техничар је Негица Радев. Ученик струке за образовни профил оператер у прехрамбеној индустрији је Ива Илијев, док је ученик струке за образовни профил пекар Марко Живић. Награде за посебан допринос у ваннаставним активностима добили су Андреа Соколовић и Александар Ристић.
Министарство просвете, науке и технолошког развоја

© 2011 • МЛЕКАРСКА ШКОЛА СА ДОМОМ УЧЕНИКА "Др ОБРЕН ПЕЈИЋ" - Пирот • 2022 ©
HePeNiNG design