Прво место на регионалној домијади

У суботу 25.3.2023. године у Врању су одржани 26. по реду Сусрети домова ученика југоисточне Србије „ДОМИЈАДА 2023“. Станари дома Млекарске школе су имали представнике у стоном тенису у мушкој конкуренцији (екипно и појединачно).

Домови ученика у Србији подељени су по регионима (5 региона). У нашем региону, југоисточне Србије, учествовало је 14 домова са више од 300 учесника. Уз пријатно дружење и спортско надметање остварени су завидни резултати.

Ученици Дома ученика Млекарске школе Пирот освојили су прво место у екипном рангу такмичења. То значи да ће средином маја месеца представљати југоисточни регион Србије, град Пирот и дом Млекарске школе на Републичком рангу такмичења. Тим су чинили : Лилић Павле,  Марковић Милош и Пешић Сергеј. Ћирић Немања је у појединачној конкуренцији застао у полуфиналу. Ментор ученика је васпитач Душан Христов.

„Акценат је и ове године био на дружењу и размени искустава и позитивне енергије младих људи и то је у неку руку и највећи бенефит свих нас који смо имали прилику да будемо присутни у суботу у Врању“ – нагласио је Душан Христов, васпитач у дому и ментор стонотенисера. У сваком случају ово је лепа увертира за културно – уметничли део који ће се одржати у суботу 1.4.2023. у Прокупљу.
Министарство просвете, науке и технолошког развоја

© 2011 • МЛЕКАРСКА ШКОЛА СА ДОМОМ УЧЕНИКА "Др ОБРЕН ПЕЈИЋ" - Пирот • 2022 ©
HePeNiNG design