Ученици наше школе на Новосадском сајму и "Balkan Chese " фестивалу
Дана 14.10.2017. године ученици и наставници наше школе имали су прилику и част да присуствују двема великим манифестацијама које су одржане у Беогаду и Новом Саду.

У Београдском Дому омладине је одржан 6. пут по реду „ Balkan Cheese Festival“ на коме је, поред бројних излагача из земље и иностранства посебан штанд имала и наша шлола са својим широким асортиманом производа. У склопу ове манифестације наши ученици су имали прилике да се упознају са разним новитетима у сирарству, као и са сиревима из Француске који су били представљени на посебним презентацијама.

На Новосадском сајму одржане су ове године по други пут две манифестације под истим кровом: традиционални Пекарско-млинарски дани 22. по реду и 2. Сајам пекарства и млинарства. Ученици и наставници су обишли штандове  и упознали се  са најсавременијим уређајима, лабораторијском опремом, сировинама, адитивима, амбалажом и осталом пратећом опремом који се данас користе  у млинарству  и пекарству.

Отганизатори и вође пута били су наставници стручних предмета : Александар Манчић, Анђелка Денић, Петар Манчић, Радосав Пејчић, Жарко Стојановић и Ненад Ђорђевић.









Министарство просвете, науке и технолошког развоја

© 2011 • МЛЕКАРСКА ШКОЛА СА ДОМОМ УЧЕНИКА "Др ОБРЕН ПЕЈИЋ" - Пирот • 2022 ©
HePeNiNG design