Саветовање пољопривредних инжењера Пиротског округа са зимском школом за произвођаче

У периоду од 21-23.2.2020. године у просторијама Млекарске школе са домом ученика „Др Обрен Пејић“ из Пирота одржаће се саветовање пољопривредних инжењера Пиротског округа са зимском школом за произвођаче млека. Организатори саветовања су Удружење инжењера Пиротског округа, Савез инжењера и техничара Србије и Млекарска школа са домом ученика „Др Обрен Пејић“ из Пирота.

 

Саветовање ће обухватити стручна предавања, као и теоријско-практична обука у производњи сира.Стручна предавања реализоваће професори са Пољопривредног факултета из Београда и професори са Високе пољопривредно-прехрамбене школе из Прокупља. Практичну израду сира по фазама производње демонстрираће наставници Млекарске школе.

 

Саветовање је намењено свима који се баве пољопривредном производњом, саветодавним и стручним службама, пољопривредним инжењерима, прехрамбеним технолозима, предузетницима, власницима пољопривредних газдинстава, малих и средњих предузећа, као и свима који себе виде у пољопривреди, производњи и преради хране.

Министарство просвете, науке и технолошког развоја

© 2011 • МЛЕКАРСКА ШКОЛА СА ДОМОМ УЧЕНИКА "Др ОБРЕН ПЕЈИЋ" - Пирот • 2022 ©
HePeNiNG design