Logo mlekarske skole sa domom ucenika
Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas
Postavite pitanje Postavite pitanje
Lokacija skole Lokacija skole
Footer - Pratite nas
© 2011 • МЛЕКАРСКА ШКОЛА СА ДОМОМ УЧЕНИКА "Др ОБРЕН ПЕЈИЋ" - Пирот • 2015 ©

Учесници манифестације
"ДАНИ ХЛЕБА И СИРА"

Објављено: среда, 31. октобар 2018.
ЗА УЧЕНИКЕ


НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Ученици који упишу oбразовни профил

ПРЕРАЂИВАЧ МЛЕКА

имају обезбеђенe

БЕСПЛАТНЕ УЏБЕНИКЕ
ДО КРАЈА РЕДОВНОГ
ШКОЛОВАЊА


За ученике са пребивалиштем
ван Пирота
обезбеђен је

СМЕШТАЈ
У ДОМУ


ЗА НАСТАВНИКЕ
Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas
Postavite pitanje Postavite pitanje
Lokacija skole Lokacija skole
Footer - Pratite nas
© 2011 • МЛЕКАРСКА ШКОЛА СА ДОМОМ УЧЕНИКА "Др ОБРЕН ПЕЈИЋ" - Пирот • 2015 ©
Учешће на такмичењу и изложби
Средњa школa Лапово
Пољопривреднa школa са домом ученика "Соња Маринковић" Пожаревац
Средњa школa "Бранислав Нушић" Соко Бања
Пољопривреднa школa Шуматовац Алексинац
Прехрамбено - хемијскa школa Ниш
Пољопривреднa школи "Радош Јовановић Сеља" Прокупље
Пољопривреднa школи Лесковац
Пољопривреднa школa са домом ученика "Љубо Мићић" Пожега
Текстилно-технолошкa и пољопривреднa школa"Деспот Ђурађ" Смедерево
Пољопривредно - прехрамбена школа Приједор, Република Српска
Професионална гимназија за туризам "Пенчо Семов" Габрово, Република
Бугарска

Учешће на изложби
О. Ш. "Јован Шербановић" Рановац
Гимназија "Светозар Марковић" Ниш
Техничка школа Књажевац

Предавачи на стручним предавањима и теме предавања
Наташа Јанкулоски, Техничка школа Књажевац - Каријерно вођење - тема
"Селфи предузетник"
Светлана Петровић, Техничка школа Књажевац - Каријерно вођење - тема
"Селфи предузетник"
Младен Шљивовић, Гимназија Зајечар
Срђан Станојевић, Гимназија Зајечар
Миљана Ђорђевић, Технолошки факултет Нови Сад -  тема Припрема
модификата скроба
Маријана Ђорђевић, Технолошки факултет Нови Сад
Весна Шуберт, О.Ш. "Јован Шербановић" Рановац -  тема Славски обредни хлеб
код Влаха
Дејан Давидовић, Висока струковна школа Прокупље - тема Могућност
применесировина природног пореклакао додатакау производњи пекарских
производа
Зоран Предојев, компанија "Lesaffre" Београд -  тема  Врућ хлеб и пециво у
сваком тренутку

Извештај са манифестације "Дани хлеба и сира" можете наћи на следећем линку.