Logo mlekarske skole sa domom ucenika
Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas
Postavite pitanje Postavite pitanje
Lokacija skole Lokacija skole
Footer - Pratite nas
Регионално такмичење из предузетништва "Пословни изазов"
© 2011 • МЛЕКАРСКА ШКОЛА СА ДОМОМ УЧЕНИКА "Др ОБРЕН ПЕЈИЋ" - Пирот • 2015 ©
Објављено: четвртак, 26  октобар 2017.
ЗА УЧЕНИКЕ


НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Ученици који упишу oбразовни профил

ПРЕРАЂИВАЧ МЛЕКА

имају обезбеђенe

БЕСПЛАТНЕ УЏБЕНИКЕ
ДО КРАЈА РЕДОВНОГ
ШКОЛОВАЊА


За ученике са пребивалиштем
ван Пирота
обезбеђен је

СМЕШТАЈ
У ДОМУ
Ученици наше школе учествовали су на Регионалном такмичењу средњошколаца у предузетничким вештинама „Пословни изазов“. одржаном у Лесковцу у хотелу „Пашина чесма“, 25.10.2017.
Нашу школу представљали су ученици IV разреда образовног профила прехрамбени техничар Анђела Јовановић и Никола Панић, предвођени наставницима Наташом Марковић и Ненадом Ђорђевићем.
Пословни изазов“ је једнодневно такмичење конципирано тако да окупи 100 ученика различитих средњих школа који су се делили у тимове од по 4-5 ученика. У одређеном временском периоду тимови ученика су осмислили бизнис идеју као одговор на „изазов“ који су им поставили домаћини такмичења. Ове године задатак је био да се осмисли производ или услуга која ће улепшати или олакшати организацију венчања и свадби. Ученици су осмишљавали бизнис план који су презентовали кроз Power point презентацију..

Ученици и наставници наше школе  имали су прилику да кроз пријатно дружење са вршњацима из других школа различитих образовних профила добију увид у савремени начин пословања и мотив да размишљају проактивно и кроз тимски рад своје идеје спроведу у дело.


ЗА НАСТАВНИКЕ
СЛИКЕ ДАНА

Радни викенд за наставнике