Logo mlekarske skole sa domom ucenika
Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas
Postavite pitanje Postavite pitanje
Lokacija skole Lokacija skole
Footer - Pratite nas
Ученици наше школе на Новосадском сајму и "Balkan Chese " фестивалу
© 2011 • МЛЕКАРСКА ШКОЛА СА ДОМОМ УЧЕНИКА "Др ОБРЕН ПЕЈИЋ" - Пирот • 2015 ©
Објављено: четвртак, 26  октобар 2017.
ЗА УЧЕНИКЕ


НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Ученици који упишу oбразовни профил

ПРЕРАЂИВАЧ МЛЕКА

имају обезбеђенe

БЕСПЛАТНЕ УЏБЕНИКЕ
ДО КРАЈА РЕДОВНОГ
ШКОЛОВАЊА


За ученике са пребивалиштем
ван Пирота
обезбеђен је

СМЕШТАЈ
У ДОМУ
Дана 14.10.2017. године ученици и наставници наше школе имали су прилику и част да присуствују двема великим манифестацијама које су одржане у Беогаду и Новом Саду.

У Београдском Дому омладине је одржан 6. пут по реду „ Balkan Cheese Festival“ на коме је, поред бројних излагача из земље и иностранства посебан штанд имала и наша шлола са својим широким асортиманом производа. У склопу ове манифестације наши ученици су имали прилике да се упознају са разним новитетима у сирарству, као и са сиревима из Француске који су били представљени на посебним презентацијама.

На Новосадском сајму одржане су ове године по други пут две манифестације под истим кровом: традиционални Пекарско-млинарски дани 22. по реду и 2. Сајам пекарства и млинарства. Ученици и наставници су обишли штандове  и упознали се  са најсавременијим уређајима, лабораторијском опремом, сировинама, адитивима, амбалажом и осталом пратећом опремом који се данас користе  у млинарству  и пекарству.

Отганизатори и вође пута били су наставници стручних предмета : Александар Манчић, Анђелка Денић, Петар Манчић, Радосав Пејчић, Жарко Стојановић и Ненад Ђорђевић.


ЗА НАСТАВНИКЕ
СЛИКЕ ДАНА

Радни викенд за наставнике