Logo mlekarske skole sa domom ucenika

Пекар - III степен

     На овом смеру ученици стичу теоретска и практична знања у области технологије пекарства.

     Практична обука се обавља у малој пекарици у оквиру школе као и у приватним  пекарама које су опремљене савременим уређајима за производњу.

     У непосредној производнји:
          • обликовање и печење хлеба и свих врста пецива,

     У продавницама за снабдеванје и продају хлеба и пецива:
          • презентацију и продају хлеба и свих врста пецива

     У току школовања изучава:
          • технолошку шему производње хлеба, пецива, колача и тестенина
          • припрему финалног производа,
          • обликовање, печење, презентацију и продају свих врста пецива.

     Списак предмета

     На крају школовања полаже завршни испит по Упутству министра просвете.  

     Радна места:

          • рад у пекарама за обраду и прераду хлеба и пецива,
          • рад у трговини за продају хлеба и пецива.

     Наставак школовања:

          • четврти разред за прехрамбеног техничара,
          • V степен (специјализација)
© 2011 • МЛЕКАРСКА ШКОЛА СА ДОМОМ УЧЕНИКА "Др ОБРЕН ПЕЈИЋ" - Пирот • 2015 ©
Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas
Postavite pitanje Postavite pitanje
Footer - Lokacija skole Footer - Lokacija skole
Footer - Pratite nas
ЗА УЧЕНИКЕ

ЗА НАСТАВНИКЕ

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Ученици који упишу oбразовни профил

ПРЕРАЂИВАЧ МЛЕКА

имају обезбеђенe

БЕСПЛАТНЕ УЏБЕНИКЕ
ДО КРАЈА РЕДОВНОГ
ШКОЛОВАЊА


За ученике са пребивалиштем
ван Пирота
обезбеђен је

СМЕШТАЈ
У ДОМУ




КОНКУРС
ЗА УПИС У 

ДОМ  УЧЕНИКА