Logo mlekarske skole sa domom ucenika

Месар - III степен

      На овом смеру ученици стичу теоретска и практична знања и усавршавају вештине прераде меса и производње месних прерађевина. 

     Практична обука се обавља у приватним  месарама које су опремљене савременим уређајима за производњу.

     У непосредној производнји:
          • прерада сировина до финалних производа

     У продавницама за снабдеванје и продају меаса:
          •  презентацију и продају меса и прерађевина од меса

     У току школовања изучава:
          • физичко-хемијске и органолептичке особине сировине
          • технологије меса

     Списак предмета

     На крају школовања полаже завршни испит по Упутству министра просвете.  

     Радна места:

          • прехрамбена индустрија
          • продавнице за снабдевање и продају меса

     Наставак школовања:

          • четврти разред за прехрамбеног техничара,
          • V степен (специјализација)
© 2011 • МЛЕКАРСКА ШКОЛА СА ДОМОМ УЧЕНИКА "Др ОБРЕН ПЕЈИЋ" - Пирот • 2015 ©
Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas
Postavite pitanje Postavite pitanje
Footer - Lokacija skole Footer - Lokacija skole
Footer - Pratite nas
ЗА УЧЕНИКЕ

ЗА НАСТАВНИКЕ

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Ученици који упишу oбразовни профил

ПРЕРАЂИВАЧ МЛЕКА

имају обезбеђенe

БЕСПЛАТНЕ УЏБЕНИКЕ
ДО КРАЈА РЕДОВНОГ
ШКОЛОВАЊА


За ученике са пребивалиштем
ван Пирота
обезбеђен је

СМЕШТАЈ
У ДОМУ




КОНКУРС
ЗА УПИС У 

ДОМ  УЧЕНИКА