Додела диплома

Објављено: субота, 09. фебруар 2019.

По завршетку Божићне школе пекарства, у присуству родиреља и наставника, учесницима су додељене дипломе.

Више детаља


Божићна школа пекарства

Објављено: четвртак, 07. фебруар 2019.

Божићну школу пекарства која је одржана од 4.02. до 7.02. 2019.год. у нашој школи похађало је свакодневно осамдесет детета.
Више детаљаДан Светог Саве

Објављено: недеља, 27. јануар 2019.

И ове године у свечаном расположењу  у присуству ученика ,професора и гостију наша школа је уз сечење славског колача и прогодног уметничког програма обележила Дан Светог Саве.
Више детаљаСајам пеглане кобасице

Објављено: недеља, 27. јануар 2019.

Наша школа је и ове године узела учешће на VII Сајму пеглане кобасице.

Производи наше млекарске радионице су обогатиле понуду брендираних прехрамбених производа нашег града и задовољили многобројне купце квалитетом.
Више детаљаПрве стипендија у нашој школи

Објављено: четвртак, 06. децембар 2018.

Данас је у нашој школи у присусутву представника Локалне самоуправе  и Националне службе за запошљавање,  чланова  школског одбора и колектива , дошло до потписивања уговора о стипендирању ученика школе  од стране млекара  Милкхоус из Ниша и МИС Тодоровић из Ражња.
Више детаљаПосета ученицима на практичној настави у Габрову

Објављено: недеља, 18. новембар 2018.

Професори Стручног већа у саставу Жарко Стојановић, Милена Веселиновић, Тијана Цветковић, Драгана Јовановић, Наташа Ћирић и Тања Танчић и Душанка Митић као представник Школског одбора су у суботу, 17. новембра обишли наше ученике у Габрову у Бугарској.
Више детаљаПочетак практичне наставе

Објављено: понедељак, 12. новембар 2018.

У оквиру Еразмус + програма по два ученика наше школе свих образовних профила отпочели су своју практичну наставу у Габрову у Бугарској.

Више детаља


Ученици наше школе у Бугарској

Објављено: недеља, 11. новембар 2018.

У периоди од 11. до 26. новембра наши ученици образовних профила прехрамбени техничар, пекар, месар и прерађивач млека боравиће у Бугарској у оквиру пројекта Социјална интеграција кроз једнак приступ стручном образовању и васпитању.

Више детаља


Манифестације "ДАНИ ХЛЕБА И СИРА"

Објављено: уторак, 06. новембар 2018.

У Дому културе је 1.11.2018. одржана је манифестација ''Дани хлеба и сира'', коју организује Млекарска школа са домом ученика ''др Обрен Пејић''.

Ова манифестација први пут је одржана 2009. године под називом ''Хлеб наш насушни''. Током година добила је међународни и такмичарски карактер са циљем да се истакну успеси ученика, али и чињеница да заједничка интересовања прехрамбених школа не познају границе.
Више детаља