Почетак међународне сарадње

Објављено: среда, 12. јул 2018.

Данас смо остварили међународну сарадњу са Министарством пољопривреде Македоније чији су представници желели да чују наша искуства у процесу заштите географског порекла  пиротског качкаваља.

Више детаља


Њ.Е. Сем Фабрици у посети нашој школи

Објављено: уторак, 11. јул 2018.

У оквиру дводневне посете Пироту, Њ.Е. Сем Фабрици, амбасадор и шеф делегације Европске уније у Србији, посетио је нашу школу где се упознао са технологијом производње пиротског качкаваља.
Више детаља


Екскурзија

Објављено: четвртак, 05. јул 2018.

Колектив школе на пропутовању по Србији и Републици Српској.

Више детаља


Сарадња наше школе и великих компанија

Објављено: четвртак, 28. јун 2018.

Успеси и квалитет наставе у Млекарској школи, поред значајних признања у овој години (Златна медаља за квалитет образовно-васпитног рада и златна и сребрна медаља за квалитет производа), потврђени су успешном сарадњом са великим прехрамбеним компанијама. Интересовања послодаваца за ученике образовних профила прерађивач млека и прехрамбени техничар не јењава.

Више детаља


Сарадња са социјалним партнерима

Објављено: четвртак, 31. мај 2018.

Власник посластичаре РАФАЕЛО Милош и бивша ученица наше школе Ивана Костић данас професор хемије, демонстрирали су ученицима смера пекар вештине посластичарског заната.
Више детаља


Златна и сребрна медаља за нашу школу

Објављено: уторак, 18. мај 2018.

Након освојене златне медаље за квалитет образовно-васпитног рада, наша школа добитник је још једног престижног признања.

Више детаља


Међународни пољопривредни сајам Нови Сад

Објављено: уторак, 18. мај 2018.85. Међународни пољопривредни сајм у Новом Саду одржан од 15-21. маја. То је највећи и најстарији пољопривредни сајам у југоисточној Европи. Ове године земља пријатељ је била Француска, а наша школа се нашла уз раме са преко 1.500 излагача из преко 30 земаља са свих континента: Индије, Италије, Аустрије, Кине, Израела, Шпаније, Туниса и др.
Више детаља


Матурантски плес

Објављено: петак, 18. мај 2018.Традиционални плес матураната - Матурантска парада, дванаеста по реду у нашем граду, одржана је данас са почетком у 12 часова на Тргу пиротских ослободилаца. Ове године је  учествовало 506  матураната, представника свих средњих школа Пирота. Oвогодишњи плес имаo је за циљ промоцију мира, толеранције и здравих начина живота.

Више детаља